sâmbătă, 23 aprilie 2011

Mesaje şi urări de Paşte

  • Sărbătoarea SFÂNTĂ a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar lumina din noaptea SFÂNTĂ să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii.
  • Hristos a înviat! Un înger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta şi îţi va spune blând, şoptit: "PAŞTE FERICIT"!
  • În noaptea de înviere clopotele bat, iar eu îţi urez un Hristos a înviat!
  • Fie ca lumina învierii Domnului să te călăuzească pretutindeni. Îţi doresc un Paşte fericit şi binecuvântat.
  • Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!

duminică, 3 aprilie 2011

Cum să promovezi un prezervativ

La un meci de fotbal! Mai bine nici nu se putea deoarece acest sport este urmărit de foarte mulţi bărbaţi. PROMOVARE PREZERVATIV DUREX

The Hangover, partea a II-a

În continuarea aventurilor din primul film, Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifianakis), Stu (Ed Helms) şi Doug (Justin Bartha) călătoresc în Thailanda pentru nunta lui Stu. Speriat de consecinţele extremele ale petrecerii burlacilor din Las Vegas, acesta a ales o distracţie mult mai cuminte: un simplu brunch! Dar lucrurile nu se petrec întotdeauna conform planurilor, iar cei patru se vor trezi iarăşi într-o aventură cu totul şi cu totul sălbatică prin primitoarea Thailandă.
Premiera filmului The Hangover 2 din România va fi pe 3 iunie!

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Dj Rynno & Sylvia - Feel in love

"Feel in love" este noul single semnat Dj Rynno & Sylvia. Premiera a avut loc in cadrul emisiunii "Kiss Kiss in the Mix" de pe Kiss FM. Singelul il puteti descarca gratuit de aici.

Deepside Deejays – Never be alone

Dupa colaborarea cu trupa Voltaj "I wanna be free", baietii de la Deepside Deejays revin cu un nou hit numit "Never be alone". Piesa o puteti descarca gratuit de aici.